Вибори
07:38 17.04.2019

Разумков: Обіцянки Зеленського в його програмі, і громадянам запропонували вносити свої пропозиції, тому що влада повинна радитися з людьми

2 хв читати
Разумков: Обіцянки Зеленського в його програмі, і громадянам запропонували вносити свої пропозиції, тому що влада повинна радитися з людьми

Обіцянки кандидата в президенти України Володимира Зеленського містяться в його передвиборчій програмі, над якою працювали експерти та вносилися правки, а також було запропоновано вносити свої пропозиції громадянам країни, тому що влада повинна радитися з людьми, зазначає спікер передвиборчого штабу В.Зеленського Дмитро Разумков.

"Наші обіцянки - це програма кандидата в президенти Володимира Зеленського, в основу якої лягла його позиція, яку він озвучив ще до того, як оголосив, що йде в президенти. Це була основа, яка далі доопрацьовувалась за рахунок експертів, були внесені правки і пропозиції. Якісь речі, очевидно, довелося прибрати, тому що буде або важко їх реалізувати, або це займе тривалий час, і їх поки не варто включати сьогодні", - сказав він в ефірі телеканалу "112 Україна" у вівторок ввечері.

Д.Разумков вказав, що програму В.Зеленського "віддали на розтерзання" українським виборцям, щоб вони вносили свої правки. "Нам говорили, що ми некомпетентні і не знаємо, що нам робити. Але влада повинна питати у людей, що їй робити. І сьогодні наші опоненти вже говорять: "я вас почув", - підкреслив він.

Спікер штабу В.Зеленського також зазначив, що якщо послухати ті публічні виступи В.Зеленського, які були, і виступи представників "Зе Команди", то якихось великих розбіжностей у цих висловлюваннях немає.

"Можливо, ми говоримо трохи більше і даємо трохи більше інформації, ніж це говорив Зеленський, але це абсолютно корелюється з позиціями, які були озвучені в його риториці, і в рамках спілкування з іноземними ЗМІ, і українськими центральними і регіональними ЗМІ", - пояснив він.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА