Вибори
07:41 21.07.2019

За минулу добу бойовики 26 разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранено двох військових - штаб

2 хв читати

За минулу добу бойовики на Донбасі 26 разів обстріляли українські позиції, поранено двох українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

"20 липня збройні формування Російської Федерації і її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню. З них 12 разів - із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм ... У результаті ворожих обстрілів два військовослужбовця отримали поранення", - сказано в зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Гранітного - зі стрілецької зброї, біля Лебединського - з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, у Пісків - з міномета калібру 82 мм і підствольного гранатомета, двічі околиці Талаківки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі навколо Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета, у Красногорівки - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, неподалік Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, околиці Богданівки - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, у н.п. Пищевик - з великокаліберного кулемета, поблизу Мар'їнки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників бойовики обстріляли 13 разів. Зокрема, двічі поблизу Щастя - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля н.п. Артема - з великокаліберного кулемета, чотири рази неподалік Новолуганського - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двічі околиці Луганська - з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Попасної - з міномета калібру 120 мм і станкового протитанкового гранатомета, поруч з Новоолександрівкою - з мінометів калібру 120 і 82 мм, навколо н.п. Катеринівка - з автоматичного гранатомета і великокаліберного кулемета, неподалік Новозванівки - з артилерійських систем калібру 122 мм.

За даними української розвідки 20 липня шестеро бойовиків поранені.

"З початку поточної доби обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА