Вибори
20:39 23.07.2019

100% електронних протоколів: у Харкові програли всі кандидати, підтримані Кернесом

2 хв читати
100% електронних протоколів: у Харкові програли всі кандидати, підтримані Кернесом

Центральна виборча комісія обробила 100% протоколів голосування на позачергових виборах народних депутатів ще на двох округах у Харкові, перемогу здобули кандидат від партії "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська і нардеп-самовисуванець Олександр Фельдман.

Так, у 171-му окрузі (Немишлянський район, частина Індустріального та Слобідського районів Харкова) за завідувача сектору департаменту Державної будівельно-архітектурної інспекції в Харківській області, безпартійну Вікторію Кінзбурську, що балотувалася від "Слуги народу", проголосували 38,01% виборців, що взяли участь у виборах (26921 людина). Вона суттєво випередила свого найближчого суперника - підприємця і кандидата від "ОПЗЖ" Андрія Лесика, який отримав 26,95% (19085) голосів. Кандидат від "Опозиційного блоку", директор із зовнішньоекономічних зв'язків ПАТ "Завод "Південкабель" Володимир Золотарьов посів третє місце з 12,72% (9013) голосів.

У 174-му окрузі (Новобаварський і Холодногірський райони Харкова) з незначним відривом переміг нинішній народний депутат, самовисуванець Олександр Фельдман, який отримав 37,25% (29070) голосів. Доцента Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Вікторію Алєксєйчук, що балотувалася від "Слуги народу", підтримали 33,16% виборців (25885). На третьому місці зі значним відривом від лідерів - підприємець, депутат облради Олександр Ткаченко, що балотувався до ВР як самовисуванець, із 12,58% (9821) голосів.

Отже, станом на вечір вівторка ЦВК обробила 100% протоколів голосування на позачергових виборах народних депутатів на всіх округах Харкова та області. На всіх міських округах кандидати, публічно підтримані міським головою Геннадієм Кернесом, посіли друге або третє місце.

Нинішні народні депутати змогли підтвердити свій статус лише у двох округах: Олександра Фельдмана переобрано в 174-му окрузі Харкова, а кандидата від "Опоблоку" Дмитра Шенцева - в 176-му окрузі Харківської області. В інших 12 округах перемогли кандидати від партії "Слуга народу".

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА