Вибори
19:13 26.09.2019

Кличко, Пальчевський і Ткаченко лідери мерських перегонів: соціологічне опитування

2 хв читати

Згідно з результатами соціологічного дослідження, яке було проведено компанією «Content Dynamics», якщо б вибори міського голови м. Києва відбулися в найближчу неділю 33,1% киян проголосували б за чинного мера Віталія Кличка. Слідом йде Андрій Пальчевський – 14,8%, замикає «трійку» Олександр Ткаченко 10,9% (відсоток серед тих, хто визначився з кандидатом).

При цьому слід зауважити, що Віталій Кличко лідирує також і в антирейтингу. Так, 28,5% опитаних не проголосували б за нього за жодних обставин. На другому місці за антирейтингом - Олександр Омельченко. За нього не стали б голосувати 12,8% опитаних, слідом йде Олександр Попов – 11,4% респондентів. Найменший антирейтинг має Андрій Пальчевський – лише 2,3% опитаних киян не стали б за нього голосувати на мерських виборах.

Також 32% респондентів вважають, що справи у місті йдуть у правильному напрямку, 30% – у неправильному, 38% – не визначилися з цього питання. Стосовно оцінки ситуації у країні -  в цілому 39% киян вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку, 25% – дотримуються протилежної точки зору, 36% – не визначилися.

Переважно більшість опитаних вважають, що Президент не повинен призначати на посаду голови Київської міської державної адміністрації іншу особу, аніж ту, яка була обрана на виборах міського голови – таких 69%. 21% респондентів дотримується протилежної думки, ще 10% – не визначилися із відповіддю.

41% респондентів вважають, що вибори міського голови м. Києва повинні відбутися цього року, 8% – за дострокові вибори які можуть відбутися навесні, натомість 39% – за проведення їх згідно черговому розкладу у жовтні 2020, ще 12% респондентів не визначились з цього питання.

Дослідження проводилося в період 3 23 по 24 вересня 2019 року серед мешканців Києва. Вибірка репрезентативна для осіб віком від 18 років,  які постійно проживають у м. Києві. Об’єм вибірки 1200 осіб. Статистична похибка не перевищує 2,4 % в 95% довірчому інтервалі.

Джерело: https://www.content-dynamics.net/mer-kieva

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА