12:52 15.05.2012

Конфліктів у збірній Україні бути не повинно й не буде - Блохін

2 хв читати

Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін заявив, що в команді не повинно бути й не буде конфліктів між представниками різних конкуруючих українських клубів.

"Поки що у збірній конфліктів немає, і думаю, що не буде. Я просто не дозволю. Інакше нам на Євро-2012 робити нічого", - сказав він на прес-конференції в понеділок у Києві, відповідаючи на запитання про те, чи не позначаться нещодавні протистояння в чемпіонаті України між футболістами донецького "Шахтаря" та київського "Динамо" на підготовку збірної до майбутнього чемпіонату Європи.

"Без ідеї, що граєш у національній збірній, і ми - єдиний колектив, нічого не вийде", - наголосив О.Блохін.

Наставник української збірної також повідомив, що вже три місяці тренерський штаб збирає інформацію про суперників на Євро-2012. "Наразі мене найбільше цікавлять шведи, з якими ми граємо першу гру. Шведи в нас попросили касету, ми - в них. Нині нічого не приховаєш. І немає сенсу це робити", - зазначив він.

О.Блохін також звернув увагу на труднощі, пов'язані з необхідністю робити перельоти з Києва в Донецьк і назад під час турніру. "Ми ще не вирішили, чи залишатися в Донецьку (після другої гри з Францією 15 червня - ІФ)", - сказав він.

У свою чергу президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зазначив, що в керівництві українського футболу розраховують не лише на вже фірмовий стереотип про "фартовість" Олега Блохіна, а також на досвід його й усього тренерського штабу.

На думку Г.Суркіса, збірній дуже важливо вдало провести першу гру в групі D Євро-2012 11 червня в Києві проти Швеції.

Відповідаючи на запитання про свій стан незадовго до старту масштабної футбольної події, президент ФФУ сказав: "Я поки що сплю нормально, без корвалолу. Сподіваюся, що надалі найближча аптека не знадобиться".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА