23:01 25.08.2012

Британська газета "Сан" опублікувала знімки голого принца Гаррі

2 хв читати
Британська газета "Сан" опублікувала знімки голого принца Гаррі

Британська газета "Сан" опублікувала в п'ятницю фотографії оголеного принца Гаррі. "Сан" стало ставши першим друкованим виданням країни, яке порушили прохання королівської родини до ЗМІ не оприлюднювати цих фотографій.

"Було нелегко прийняти рішення опублікувати фотографії, але це питання свободи друку", - говорить головний редактор газети Девід Дінсмор у відеоролику, викладеному на її сайті.

Редактор аргументує прийняте рішення тим, що мільйони людей по всьому світу вже побачили ці фотографії, і читачі газети також мають на це право.

"Ситуація, коли сотні мільйонів людей по всьому світу можуть побачити фотографії в Інтернеті, але це неможливо для 8 млн читачів популярної національної газети, смішна", - сказав Д.Дінсмор.

Як повідомлялося, фотознімки оголеного 27-річного онука королеви Єлизавети II облетіли весь світ, за винятком Великобританії. Жодне з британських видань не побажало засмутити королівську родину і владу країни публікацією "особистих" фотографій принца Гаррі.

Популярний в США веб-сайт TMZ, що відслідковує події в житті знаменитостей, опублікував фотографії оголеного принца Гаррі в компанії з невідомою дівчиною.

Імовірно, фотографії зроблені в номері готелю в американському місті Лас-Вегасі, де Гаррі відпочивав разом із друзями.

Джерело, близьке до англійської королівської сім'ї, підтвердило, що на фотографіях дійсно зображений саме молодший син наслідного британського принца Чарльза. Однак коментувати цей випадок представник принца відмовився.

Такий інцидент з членами королівської сім'ї відбувається вже не вперше.

Майже 20 років тому американські папараці сфотографували топлес колишню дружину другого сина королеви Єлизавети II герцога Йоркського принца Ендрю, Сару Фергюсон.

Фотознімки, які згодом з'явилися на перших сторінках британських ЗМІ, були зроблені лише через кілька місяців після розлучення С.Фергюсон з принцом Ендрю. На них напівоголеній екс-дружині герцога Йоркського цілував пальці ніг техаський бізнесмен.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА