23:23 25.08.2012

У Севастополя є всі можливості, щоб стати економічно незалежним регіоном - перший заступник голови адміністрації

2 хв читати

У Севастополя є всі потенційні можливості, щоб стати самодостатнім, не дотаційним і економічно незалежним, заявив журналістам після покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку перший заступник голови Севастопольської міської держадміністрації Сергій Савенков.

"У нас в місті величезний потенціал для розвитку морегосподарського та агропромислового комплексу, портового господарства. І наше завдання розвинути всю цю промисловість і економіку, щоб Севастополь сам себе повністю забезпечував, для того, щоб зарплати та робочі місця у людей були гідними, і для того , щоб Севастополь був економічно незалежний, розвивався і радував своїх мешканців", - сказав С.Савенко.

"Для Севастополя дуже важливо стати самодостатнім регіоном. Чому? Тому що на сьогодні ми є регіоном дотаційним, у нас загалом в Україні 5-6 регіонів-донорів, які забезпечують, всі інші регіони дотуються", - доповнив С.Савенко.

Він вважає, що "незалежність країни - це не просто оголосити й задекларувати, її ще потрібно завоювати і відстояти, і це, напевно, найголовніше".

"Відстояти те, щоб наш народ жив комфортно у країні, щоб жив вільно. Завдання Севастопольської влади і влади всієї країни - зробити життя кожного громадянина, кожної сім'ї самодостатньою, вірніше створити умови, щоб вони були самодостатніми. Це значить - створити самодостатню країну, незалежну країну , яка могла б економічно, політично ухвалювати власні рішення і розвиватися", - зазначив С.Савенко.

Відповідаючи на запитання журналістів про ставлення до заяв певних політичних сил про федералізацію України, перший заступник градоначальника заявив, що "ті політичні сили, які про це заявляють, краще б зайнялися справою, а не словоблуддям".

"Це політична тріскотня, як говорив колись Володимир Ілліч Ленін, вона властива комуністам та іншим. Ми не звертаємо на це увагу і йдемо вперед. Ми за те, щоб країна була єдиною і у людей була впевненість у завтрашньому дні", - підсумував С.Савенко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

П'ятниця буде спекотною на сході України, дощі з грозами туди прийдуть у суботу, в інших областях усе буде навпаки

Зеленський про Єрмака: Потужний менеджер, якого я поважаю, а дезінформація стосовно нього - це політика тих, хто незадоволений мною

У районі Липців ворог залучив десантників, біля окупованого с. Красного переміщалися групи піхоти ворога - ОСУВ "Хортиця"

Київрада має намір упорядкувати питання розміщення муралів у столиці - Кличко

Київський КПК збільшує кількість днів донора крові для потреб фронту

Зеленський заявив про 14 неукомплектованих бригад у ЗСУ: У них досі немає зброї, за яку проголосував Конгрес

Служба у справах дітей та сім'ї КМДА: Інформація омбудсмена ґрунтується на припущеннях і не підтверджується фактами

Розпочато реєстрацію на 7-й забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України"

Генпрокурор: Спільно з СБУ встановили російського полковника, який віддав наказ на обстріл музею Сковороди

Сирський повідомив про плідні переговори з начгенштабу ЗС Польщі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА