17:07 02.09.2012

Дитячі футбольні тренери в Україні мають перестати "тягти злиденне життя" - президент ФФУ

2 хв читати

Новообраний президент Федерації футболу України Анатолій Коньков вважає, що в українському футболі назріла потреба в якісних змінах. "Серйозні зміни в нашому футболі давно назріли, й аж ніяк не косметичні. А кількісні та якісні. Особливо в розвитку дитячо-юнацького та масового футболу", - сказав він, представляючи свою передвиборну програму на 14-му звітно-виборному конгресі в неділю в Києві.

А.Коньков зазначив, що дитячі футбольні тренери в Україні "мають перестати тягнути злиденне життя". Він також вважає за необхідне повернути урок футболу в школах на постійній основі, сильніше підтримувати дитячо-юнацький турнір "Шкіряний м'яч", а також підвищити статус щорічного футбольного турніру пам'яті Валерія Лобановського.

Новий президент ФФУ зазначив, що сподівається на підтримку органів влади в реалізації своїх починань. Він запевнив, що забезпечить прозорість і демократичність роботи федерації, а також закликав її регіональні підрозділи та колективних членів проявляти ініціативу й "не чекати доброго царя".

А.Коньков заявив, що з його приходом у федерації не буде "полювання на відьом", не буде революцій, а тільки еволюційний рух уперед. За його словами, ФФУ й надалі має намір відігравати активну роль у житті європейської та світової футбольної родини та використовувати позитивний міжнародний досвід.

Президент ФФУ закликав ЗМІ допомагати федерації в розвитку українського футболу й запевнив, що за його керівництва не буде поділу на угодних і не угодних журналістів.

А.Коньков також побажав удачі головному тренерові національної збірної з футболу Олегу Блохіну в цьогорічному відбірковому турнірі на чемпіонат світу 2014 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА