11:34 25.09.2012

ОАК і "Вертольоти Росії" представлять продукцію на авіавиставці в Києві

2 хв читати

Російський авіапром буде представлений на Міжнародному авіакосмічному салоні "Авіасвіт-XXI", який відбудеться з 27 вересня до 1 жовтня в Києві (Україна), повідомляє прес-служба Федеральної служби з військово-технічного співробітництва (ФСВТС) Росії.

Згідно з повідомленням, що надійшло до "Інтерфакс-АВН" у вівторок, Російську Федерацію на авіавиставці в Києві представлять ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація (ОАК), ВАТ "Роствертол", ВАТ "Вертольоти Росії", курське ВАТ "Прилад".

У повідомленні наголошується, що тематика виставки передбачає такі напрямки, як літальні апарати всіх типів та призначень, їхнє будівництво, експлуатацію та модернізацію, озброєння бойових літаків, бортове обладнання, наземне обладнання, аерокосмічні та супутникові пристрої.

"За інформацією організаторів виставки, запланована участь 143 компаній із 29 держав, зокрема Білорусі, Казахстану, Індії, Китаю, Малайзії, США, Франції, Німеччини, Бразилії, Чилі", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що в рамках льотної програми заплановано виступи російської пілотажної групи "Русь" і литовської "Балтійські бджоли" на літаках Л-39, польоти бойової авіації ВПС України.

На статичну майданчику демонструватимуть зразки військової авіаційної техніки ВПС України.

У рамках ділової програми з 25 до 27 вересня в Національному авіаційному університеті відбудеться V Всесвітній конгрес "Авіація у XXI столітті" - "Безпека в авіації та космічні технології". Основними цілями конгресу є обговорення науково-технічних досягнень, визначення перспективних напрямів досліджень, організація міжнародного співробітництва в галузі авіаційного транспорту та його інфраструктури, аналіз глобальних тенденцій, а також практичних, експериментальних і теоретичних досягнень у сфері безпеки авіації та космічних технологій.

28 вересня відбудеться конференція ВАТ "Вертольоти Росії" на тему: "Нові підходи до організації сервісного обслуговування вертольотів вітчизняного виробництва. Вертольоти Мі-171А2, Ка-226Т, "Ансант", Ка-62 - нові продукти холдингу для державної та комерційної авіації".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА