10:55 26.09.2012

Янукович назвав помилкою ухвалення в першому читанні закону про наклеп

1 хв читати
Янукович назвав помилкою ухвалення в першому читанні закону про наклеп

Президент України Віктор Янукович назвав помилкою ухвалення в першому читанні закону, що встановлює кримінальну відповідальність за наклеп.

"Ви ж розумієте, що Журавський не випадково прийняв таке рішення (про відкликання законопроекту про наклеп - ИФ). Він почув мою точку зору, точку зору своїх однопартійців... Він хоче виправити помилку, яку він зробив особисто. А парламент, можливо, коли голосували, вони (депутати - ІФ) не до кінця зрозуміли цей зміст", - сказав він українським журналістам у Нью-Йорку у вівторок.

За словами глави Української держави, влада уважно ставиться до тих законопроектів, які стосуються виконання Україною зобов'язань перед Радою Європи.

"Ми маємо в Україні застосовувати європейські стандарти за всіма напрямами", - підсумував В.Янукович.

Як повідомлялося, народний депутат України, член парламентської фракції Партії Регіонів Віталій Журавський зареєстрував проект постанови щодо скасування рішення Верховної Ради України про ухвалення в першому читанні проекту закону України про внесення змін до Кримінального і Кримінально-процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність і ділову репутацію особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА