16:52 26.09.2012

Партія "Україна - Вперед!" оголосила про запуск проекту "Адмінресурс - стоп!"

2 хв читати
Партія "Україна - Вперед!" оголосила про запуск проекту "Адмінресурс - стоп!"

З метою протидії фальсифікаціям на майбутніх парламентських виборах партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" запустила проект "Адмінресурс - стоп!" (www.adminresursstop.com), повідомила лідер партії Н.Королевська на прес-конференції в Донецьку.

"Нинішня авторитарна влада хоче провести вибори сталінськими методами: не важливо, як голосують, а важливо, як рахують. Ми цього не допустимо! Партія "Україна - Вперед!" Оголошує про запуск проекту "Адмінресурс - стоп!". Його завдання - забезпечити прозорість виборчого процесу, систематизацію порушень та оперативне юридичне реагування", - зазначила вона.

Як пояснила Н.Королевська, на веб-сайті проекту буде сформовано базу порушень і порушників, а також складено рейтинг керівників областей, в яких відбувається найбільша кількість фальсифікацій, повідомляє прес-службі партії. "Інформуйте нас про порушення, надсилайте фото-та відеодокази, а наші юристи оперативно втрутяться в ситуацію", - сказала політик.

За її словами, адміністративний ресурс залучить усі засоби, щоб усунути будь-яку можливість громадянського контролю за перебігом голосування. "Стара влада намагається не допустити нових політичних сил до парламенту. Нерідко в змову з представниками режиму вступають і кандидати, що формально представляють опозиційні сили", - наголосила Н.Королевська.

Лідер партії "Україна - Вперед!" закликала всі політичні сили, яким небайдужа доля країни, підтримати проект. "Насамперед, я звертаюся до нових політичних сил: давайте об'єднаємо зусилля, не дамо старим політикам узурпувати владу. Сьогодні Україна обирає між минулим і майбутнім. Тільки чесні, прозорі, демократичні вибори дадуть змогу нашій країні зробити крок вперед. Я вірю: ми захистимо майбутнє нашої країни і наших дітей", - підсумувала Н.Королевська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС згорнув військову навчальну місію в Малі

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА