12:59 27.09.2012

Глава МВС доручив ДАІ перевірити інформацію щодо проведення незаконних автоперегонів на українських дорогах

2 хв читати
Глава МВС доручив ДАІ перевірити інформацію щодо проведення незаконних автоперегонів на українських дорогах

Глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко доручив керівництву ДАІ МВС України перевірити інформацію та вжити заходів щодо проведення окремими групами осіб незаконних автоперегонів.

"Що стосується перегонів, це не перегони, які, скажімо, започаткував якійсь орган державний, це люди збираються, умовно кажучи, у відомих лише їм місцях, і їм лише відомо, коли вони їх розпочнуть. Водночас я зараз даю команду виконувачу обов'язків начальника ДАІ перевірити це питання, і дійсно, якщо відбуваються незаконні чи в Києві, чи в інших містах перегони, на це звернути увагу та внести пропозиції із цього приводу", - сказав В.Захарченко після відкриття Міжнародної виставки "Зброя і безпека-2012" у Києві в четвер.

24 вересня деякі ЗМІ повідомили, що під час нелегальних автоперегонів у Києві загинули директор департаменту фінансової політики Мінекономрозвитку Сергій Чекашкін та ще дві особи. Як зазначали очевидці на форумі http://moto.kiev.ua, автоперегони організували на вулиці Бажана в Києві, відразу за Південним мостом: "Організатори виходили в жилетах із палицями, схожими на даїшні, і зупиняли весь потік машин на вул. Бажана. І ганяли по п’ять-сім заїздів, пропустили машин 50 і знову перекривали. Затор був дуже великий".

Близько години ночі нарешті з'явилися автомобілі ДАІ, і організатори перегонів були змушені перебратися далі, на Бориспільську трасу. Разом із Чекашкинім в автомобілі Dodge Viper SRT10 був ще один пасажир, який знімав перегони на відео. Вони обидва загинули, коли, змагаючись із Ferrari, вже біля фінішу Dodge Viper вдарився об відбійник і кілька разів перекинувся. Коли на місце ДТП прибули медики, сталося ще одне нещастя. На повній швидкості в карету швидкої допомоги врізався мотоцикліст, який загинув на місці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА