18:01 27.09.2012

Українські м'ясо-молочні підприємства не отримували повідомлення Россільгоспнагляду про обмеження на ввезення їхніх товарів до країн МС

1 хв читати
Українські м'ясо-молочні підприємства не отримували повідомлення Россільгоспнагляду про обмеження на ввезення їхніх товарів до країн МС

Українські виробники м'ясної та молочної продукції, для яких з 4 жовтня буде обмежено ввезення товарів на ринки країн Митного союзу (МС), до цього часу не отримали офіційного повідомлення Россільгоспнагляду про виявлення порушень.

"Жодних офіційний повідомлень ... Вся інформація - винятково в пресі та на сайті Россільгоспнагляду в короткому листі, з якого абсолютно нічого не зрозуміло", - (Сумська обл.), повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" директор із зовнішніх зв'язків ПАТ "Бель Шостка Україна" Наталія Фесюн у четвер.

За її словами, компанія надіслала офіційного листа до Россільгоспнагляду, адресованого керівникові відомства Сергію Данкверту, з проханням роз'яснити ситуацію.

У прес-службі компанії "АПК-Інвест", одного з найбільших виробників свинини в Україні, агентству також повідомили про відсутність повідомлень з боку Россільгоспнагляду.

Між тим у "Данон Україна" висловили подив щодо планованого обмеження ввезення до РФ його продукції, оскільки компанія не експортує продукцію до цієї країни.

Як повідомлялося, Россільгоспнагляд 26 вересня повідомив про введення з 4 жовтня тимчасових обмежень на ввезення продовольчих товарів щодо кількох українських підприємств за підсумками перевірки, проведеної в липні поточного року фахівцями Россільгоспнагляду, ветеринарних служб Білорусі, Казахстану і України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА