13:55 28.09.2012

Орієнтування на "стрілка" в київському ТРЦ розіслано по Україні, Росії, Білорусі - міліція

2 хв читати
Орієнтування на "стрілка" в київському ТРЦ розіслано по Україні, Росії, Білорусі - міліція

У столичній міліції вважають передчасним говорити про перебування в Росії злочинця, який розстріляв охоронців у ТРЦ "Караван", як про основну версію місцезнаходження цієї людини.

"Відпрацьовуються всі версії (місцезнаходження вбивці - ІФ), але говорити про те, що основна версія полягає в тому, що він утік до Росії, - це передчасно", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Головного управління МВС в п'ятницю.

При цьому в київській міліції закликали не робити припущень навколо того, де може перебувати ця людина, й запевнили, що робиться все можливе для встановлення місцезнаходження злочинця.

"На нього по Україні, Білорусі та Росії розіслано орієнтування", - наголосили в столичному главку. Згідно з інформацією, правоохоронці відпрацьовують усі необхідні оперативні заходи.

Раніше видання "Российская газета" з посиланням на джерело в українських спецслужбах припустило, що вбивця може переховуватися в Росії. Згідно з цією інформацією, слідчі прямо пов'язують неправдиве мінування київського вокзалу зі злочином у "Каравані". "Є всі підстави вважати, що дзвінок про мінування зробив убивця, щоб відтягнути частину міліції на цей виклик", - стверджує джерело.

"Убивцю вже потрібно шукати в іншому часовому поясі. Дев'ять із десяти, що він уже в Росії", - говорить співрозмовник видання, додавши, що українська сторона контактує з російськими колегами з цього приводу, але поки що неофіційно.

26 вересня вдень у Києві охоронець ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій помітив, що один із відвідувачів украв товар, після чого запропонував йому пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім утік. Оболонський райвідділ міліції порушив кримінальну справу.

За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

В Інтернеті вже з'явився повний відеозапис трагедії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА