14:18 28.09.2012

МНС проводить службове розслідування щодо пожежі у Кривому Розі

2 хв читати
МНС проводить службове розслідування щодо пожежі у Кривому Розі

Міністерство надзвичайних ситуацій України проводить службове розслідування щодо організації гасіння пожежі в офісній будівлі в місті Кривий Ріг 25 вересня.

Як повідомляє прес-служба відомства у п'ятницю, відповідне рішення прийняв виконувач обов'язків міністра Віталій Бут.

"Фахівці Міністерства перевірять правильність дій пожежно-рятувальних підрозділів Криворізького гарнізону МНС під час ліквідації займання, дотримання особовим складом заходів безпеки, а також проаналізують причини травмування пожежних під час виконання завдань за призначенням", - ідеться в повідомленні.

Крім того, буде вивчено причини порушення порядку інформування Міністерства про виникнення надзвичайної ситуації та її наслідки.

За результатами перевірки буде вжито заходів щодо усунення виявлених недоліків і притягнення до відповідальності винних посадових осіб.

Як повідомляло агентство, 26 вересня в Кривому Розі внаслідок пожежі в будівлі готелю на проспекті Карла Маркса, де розташовувалися і офісні приміщення, постраждали шестеро осіб. У головному територіальному управлінні МНС у Дніпропетровській області інформацію про постраждалих на пожежі спростували.

За інформацією кореспондента агентства, того самого вечора до опікового відділення міської лікарні №2 Кривого Рогу доставили шістьох осіб з опіками обличчя, рук, ніг, тулуба.

У головному територіальному управлінні МНС підтвердили, що ввечері у вівторок до служби порятунку 101 міста Кривий Ріг від місцевих жителів надійшло повідомлення про пожежу в 4-поверховому офісному будинку. "Після прибуття на місце події було встановлено, що вогонь охопив один з офісів будівлі, а сам вогонь швидко розповсюджувався іншими приміщеннями. Для ліквідації пожежі було залучено шість одиниць спеціальної техніки МНС і 23 осіб особового складу. Вогонь пошкодив офісну оргтехніку, меблі, вікна та двері. На пожежі люди не постраждали. Причина пожежі та матеріальні збитки з’ясовуються", - зазначалося в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА