10:07 01.10.2012

Президент "Динамо" бачить негативні тенденції в суддівстві матчів за участю донецького "Шахтаря"

3 хв читати
Президент "Динамо" бачить негативні тенденції в суддівстві матчів за участю донецького "Шахтаря"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс бачить певні негативні тенденції в суддівстві матчів за участю донецького "Шахтаря" у внутрішньоукраїнських змаганнях.

"У мене немає запитань щодо двох матчів між "Динамо" і "Шахтарем", ми програли начисто. Глобально сьогодні "Шахтар" на висоті, вони показують хороший футбол. Але сьогодні вони на висоті, а в матчі з "Дніпром" могли втратити два очки. І завтра вони можуть оступитися, адже чемпіонат довгий. А якщо все йде в одні ворота - тоді неможливо боротися", - сказав він в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2 +2" у неділю ввечері.

І.Суркіс вважає, що якби арбітр зустрічі "Шахтар" - "Дніпро" Сергій Бойко однаково трактував правила гри, то призначив би пенальті і в разі потрапляння м'яча в руку захисника "Дніпра" Євгена Чеберячка, і в аналогічній ситуації з футболістом "Шахтаря" Олександром Кучером. Також він вважає незаслуженою показану Є.Чеберячку другу жовту картку в епізоді з призначенням 11-метрового, оскільки той стояв спиною до м'яча.

Президент "Динамо" також сподівається, що керівництво донецького "Шахтаря" адекватно відреагує на поведінку своїх футболістів під час матчу. "Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін через пресу вимагав дискваліфікації Дениса Гармаша, тепер нехай він так само "дискваліфікує" своїх гравців. Мені хотілося б подивитися, як це зроблять дисциплінарні органи Федерації футболу. Щоб було сьогодні однаково. Я сказав, що з 2 вересня (коли президентом ФФУ замість Григорія Суркіса став Анатолій Коньков - ІФ) називатиму всі речі своїми іменами", - зазначив він.

І.Суркіс також заявив, що озвучена в ефірі телеканалу виконавчим директором "Дніпра" Андрієм Русолом ситуація, коли якийсь представник "Шахтаря" по імені Дамір нібито чинив вплив на арбітрів у підтрибунних приміщеннях стадіону, мала місце і під час матчу "Динамо" проти донецького клубу. "У нашому матчі той самий Дамір погрожував суддям, коли ми грали в чемпіонаті. Все так само."Їхня ера скінчилася, давайте вперед, допомагайте, робіть те, те, те". Я це говорю на всю країну, не боюся, і готовий відповісти", - сказав він.

Як повідомлялося, 28 вересня "Шахтар" обіграв "Дніпро" у матчі десятого туру чемпіонату України з рахунком 2:1. Під час матчу у ворота дніпропетровської команди було призначено два пенальті, обидва з яких "гірники" не змогли реалізувати. Крім того, після другого пенальті за другу жовту картку на 60-й хвилині з поля видалили захисника "Дніпра" Євгена Чеберячка. Ще на 89-й хвилині видалили футболіста "Шахтаря" Тараса Степаненка.

Головний тренер і футболісти "Дніпра" різко розкритикували роботу суддів у цьому матчі, а в "Шахтарі" вважають арбітраж коректним.

Арбітр із Київської області Сергій Бойко цього року обслуговував матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між іспанським "Атлетіком" (Більбао) і хорватським "Славеном", матч відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року між збірними Швеції та Казахстану і матч групового етапу Ліги Європи між французьким "Ліоном" і чеською "Спартою".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА