12:51 01.10.2012

ВР у вівторок ухвалить рішення щодо скасування законопроекту про криміналізацію наклепу

1 хв читати
ВР у вівторок ухвалить рішення щодо скасування законопроекту про криміналізацію наклепу

Верховна Рада України у вівторок розгляне питання про скасування прийнятого законопроекту про кримінальну відповідальність за наклеп.

"Я пропоную поставити (до порядку денного на вівторок проект постанови про скасування результатів голосування за прийняття законопроекту про наклеп - ІФ), розглянути й ухвалити без обговорення", - сказав голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

У свою чергу постійний представник президента в парламенті, депутат фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко також наголосив, що парламент має скасувати своє рішення про ухвалення в першому читанні законопроекту про наклеп.

"Я хотів би звернути особливу увагу на проект постанови про скасування голосування в першому читанні за закон про наклеп. Наші колеги вже висловилися. Я попросив би внести його до порядку денного на вівторок, оскільки ухвалення закону про наклеп є неприпустимим, особливо в умовах неусталеної демократії", - сказав Ю.Мірошниченко.

Депутат нагадав, що президент України Віктор Янукович також висловлювався з цього приводу.

Крім того, за словами Ю.Мірошниченка, такі законопроекти мають проходити міжнародну експертизу.

"Я впевнений, що всі суб'єкти виборчого процесу, зокрема й партії, представлені в парламенті, зацікавлені в проведенні чесних, прозорих, конкурентних, тобто демократичних виборів. Скасування голосування за закон про наклеп підтвердить нашу відданість цій меті", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА