17:33 01.10.2012

Тимошенко стверджує, що отримала від пенітенціарної служби документ про виписку з лікарні

1 хв читати
Тимошенко стверджує, що отримала від пенітенціарної служби документ про виписку з лікарні

Згідно із заявою, Ю.Тимошенко з 28 вересня почала в лікарні акцію протесту. "На знак протесту я не повернулася в тюремну палату, і дві доби, включно із двома ночами, перебувала просто на підлозі біля дверей, куди протизаконно не допустили моїх колег, і наполягала на тому, щоб закон про їх допуск було виконано", - стверджує екс-прем'єр.

За її словами, суть протесту - не в боротьбі за її особисті права, а в тому, щоб привернути увагу до того, що в "країні Януковича" більше не існує законів для всіх 46 млн людей.

"Тепер діє лише вовчий закон сили зграї та їхнього сумнівного лідера. Силові структури, парламент, суди, слабкі духом чиновники тепер живуть не за законами, а за вказівками господаря держави і його"наглядових" на місцях", - зазначає Ю.Тимошенко.

"Найважливіше, що в країні настає хаос без законів і обмежень. У таких умовах країни не виживають. Із такими країнами ніхто не хоче мати справи. Мій протест саме проти цього. Проти такої мутації суспільного життя має боротися і протестувати кожен розумний і відповідальний чоловік . Якщо в усіх нас не вистачить на це духу, то кат буде стояти за плечима у кожного з нас", - попереджає Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА