11:20 02.10.2012

Німецькі лікарі можуть приїхати до Тимошенко через кілька днів - член міжнародної комісії

1 хв читати

Лікарі з берлінської клініки "Шаріте" можуть приїхати до екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ №5 (Харків), не у вівторок, а через кілька днів, повідомив член міжнародної медичної комісії, директор Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка Микола Корж.

"За моєю інформацією (щоправда, її достовірність не 100%), вони вчора поставили перед фактом, що не приїдуть сьогодні. Але наскільки це точна інформація, я сказати не можу", - сказав М.Корж кореспонденту "Інтерфакс-Україна".

За його словами, візит німецьких лікарів може відбутися через кілька днів. М.Корж також не зміг сказати, хто саме з лікарів "Шаріте" планує приїхати до Харкова.

"Можливо, це буде не Аннетт Райссхауер або не тільки вона. Може приїхати більш представницька делегація", - зазначив М.Корж.

Водночас у приймальні головлікаря ЦКЛ №5 не змогли підтвердити або спростувати інформацію про перенесення візиту німецьких лікарів.

"Наразі ми не маємо ніякої інформації з цього приводу", - сказали кореспондентові "Інтерфакс-Україна" в приймальні головлікаря.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 2 жовтня, до Ю.Тимошенко має приїхати А.Райссхауер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА