13:08 04.10.2012

Блохін вважає, що "Динамо" могло перемогти хорватів з більшим рахунком

2 хв читати
Блохін вважає, що "Динамо" могло перемогти хорватів з більшим рахунком

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін вважає, що його команда могла здобути ще більш впевнену перемогу над одноклубниками із Загреба.

"Я вважаю, що ми мали забити ще 2-3 голи і закінчити гру", - сказав він на післяматчевій прес-конференції.

При цьому О.Блохін зазначив, що його команда практично не дала супернику створити свої небезпечні моменти.

Водночас наставник киян поскаржився, що після гарного початку гри і швидкого гола його футболісти дещо злякалися такого сприятливого розвитку подій і тієї гри, яку показували в перші 20 хвилин. Внаслідок цього, за його словами, команда віддала супернику ініціативу в центрі поля.

О.Блохін вказав на те, що в другому таймі "Динамо" перебудувало свою гру з урахуванням поточного результату. При цьому він зазначив, що йому не сподобалися деякі моменти в грі своїх підопічних.

У свою чергу, головний тренер "Динамо" Загреб Анте Чачич зазначив, що його команда грала з дуже сильним суперником, який переміг абсолютно заслужено.

За його словами, київський клуб особливо сильно виглядав у першому таймі, а також йому надав сил швидкий гол.

Крім того, А.Чачич визнав, що чемпіон Хорватії за своїм потенціалом є найбільш слабкою командою в своїй групі і має у своєму складі багато молодих гравців.

Як повідомлялося, київське "Динамо" здобуло перемогу з рахунком 2:00 над хорватським "Динамо" із Загреба у другому турі групового етапу Ліги Чемпіонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА