16:11 05.10.2012

Особу вбивці охоронців із ТРЦ "Караван" встановлено

2 хв читати
Особу вбивці охоронців із ТРЦ "Караван" встановлено

Вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області, 1974 року народження, на ім'я Ярослав Мазурук, який раніше працював у приватних охоронних структурах, заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

"Завдяки зусиллям та інформації, яка надійшла до нас від громадян, ми встановили особу людини, яка вчинила цей злочин. Це уродженець Львівської області, який тривалий час проживав у місті Києві, Мазурок Ярослав Феодосійович, 1974 року народження. Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав В.Захарченко в інтерв'ю "5 каналу".

Глава МВС наголосив, що нині вживають усіх заходів для затримання підозрюваного.

Міністр зазначив, що вирішується питання про заохочення та виплату грошової винагороди тим громадянам, від яких надійшла оперативна, значуща інформація щодо встановлення особи вбивці.

"І надалі ми просимо громадян, щоб телефонували, зверталися до органів внутрішніх справ, до міліціонерів з інформацією про місцезнаходження цього громадянина", - сказав В.Захарченко.

Він наголосив, що припущення про те, що вбивця працював у правоохоронних або інших силових структурах не підтвердилися.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень у Києві охоронець ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій помітив, що один із відвідувачів украв товар, після чого запропонував йому пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім утік.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця розіслано до Росії та Білорусі. У МВС також повідомили, що всі міліційні структури, причетні до розшуку злочинця, працюють цілодобово.

За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду сумою 100 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА