14:16 08.10.2012

Азаров упевнений, що вбивцю охоронців у ТРЦ "Караван" знайдуть

2 хв читати
Азаров упевнений, що вбивцю охоронців у ТРЦ "Караван" знайдуть

Прем'єр-міністр України Микола Азаров не сумнівається, що вбивцю охоронців в торгово-розважальному центрі "Караван" (Київ) знайдуть і він відповідатиме перед законом.

"Зрозуміло одне, що його знайдуть, а ті, хто йому допомагають, будуть покарані і притягнуті до відповідальності", - сказав він під час прямої лінії з читачами газети "Комсомольськая правда в Украине" в понеділок у Києві.

Водночас прем'єр наголосив, що тим, хто надасть достовірну інформацію про місцезнаходження злочинця, "будуть вдячні органи внутрішніх справ і вся країна".

"Те, що ми маємо справу з цим колишнім боксером-відморозком, це абсолютно очевидно. Локалізувати та ізолювати - це те завдання, яке поставили президент і уряд перед МВС", - наголосив М.Азаров.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого зловмиснику було запропоновано пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця розіслані до Росії та Білорусі.

За інформацію, яка допоможе у розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис грн.

5 жовтня міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею охоронців в ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, він раніше працював у приватних охоронних структурах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА