17:12 08.10.2012

Луценка мають намір дообстежити до кінця тижня - пенітенціарна служба

1 хв читати
Луценка мають намір дообстежити до кінця тижня - пенітенціарна служба

Інструментальне дообстеження стану здоров'я екс-глави МВС України Юрія Луценка буде проведено цього тижня, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України в понеділок.

У прес-службі нагадали, що таке дообстеження в плановому порядку рекомендувала комісія лікарів, які відвідали Ю.Луценка в Менській виправній колонії №91 (Чернігівська обл.) 2 жовтня.

"Наразі стан здоров'я засудженого Ю.Луценка оцінюється як задовільний. Він перебуває під постійним наглядом медперсоналу колонії", – зазначено в повідомленні.

Окремо пенітенціарна служба повідомляє, що відповідно до висновків лікарів у керівництва колонії "жодних юридичних та медичних підстав для направлення матеріалів до суду з метою розгляду питання про звільнення засудженого Ю.Луценка від відбування покарання за станом здоров'я".

Раніше пенітенціарна служба повідомила, що комісія у складі кваліфікованих незалежних лікарів в галузі терапії, неврології, гастроентерології та кардіології провела медичний огляд Ю.Луценка. "За результатами огляду лікарі констатували, що загальний стан засудженого задовільний. Йому було призначено медикаментозне лікування, а також рекомендовано інструментальне дообстеження стану здоров'я з подальшим плановим медоглядом", - зазначили в службі.

За інформацією партії "Народна самооборона", 4 жовтня Ю.Луценко отримав на руки консультативний висновок фахівців управління охорони здоров'я Чернігівської облдержадміністрації про стан свого здоров'я.

Дружина екс-міністра Ірина Луценко наголошує, що він погодиться на дообстеження лише за межами колонії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА