21:05 08.10.2012

ФФУ заявляє, що жодних рішень щодо нового тренера збірної не ухвалювала

1 хв читати

Федерація футболу України заявляє, що її керівництво жодних рішень стосовно призначення нового головного тренера національної збірної України не ухвалювало, і питання щодо призначення нового наставника навіть не розглядалося.

Відповідну заяву прес-служби ФФУ розміщено на офіційному сайті федерації в понеділок у зв'язку з тим, що після госпіталізації поки що головного тренера збірної Олега Блохіна та призначення виконувачем обов'язків наставника команди Андрія Баля в ЗМІ почала активно поширюватися інформація про те, що наступним головним тренером збірної стане Олександр Заваров.

Як повідомлялося, 8 жовтня деякі вітчизняні ЗМІ написали про те, що колишній головний тренер київського "Арсеналу" та харківського "Металіста" О.Заваров очолить збірну України з футболу після двох матчів відбіркового раунду чемпіонату світу 2014 року - 12 жовтня в Кишиневі зі збірною Молдови та 16 жовтня в Києві зі збірною Чорногорії.

Ці ігри стануть для О.Заварова, який увійшов до тимчасового тренерського штабу збірної на чолі з А.Балем, ознайомлювальними, після чого його буде офіційно представлено широкій публіці як головного тренера збірної.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА