21:21 08.10.2012

У Києвi вiд станцiї метро "Святошин" до спорткомплексу "Чайка" запустили новий автобусний маршрут

2 хв читати
У Києвi вiд станцiї метро "Святошин" до спорткомплексу "Чайка" запустили новий автобусний маршрут

У Києвi запустили новий автобусний маршрут вiд станцiї метро "Святошин" до спортивного комплексу "Чайка", повiдомили в понедiлок в управлiннi iнформацiйного забезпечення та доступу до публiчної iнформацiї Київської мiської державної адмiнiстрацiї.

"Для полiпшення транспортного обслуговування мешканцiв житлового масиву Чайка та вулицi Бударiна змiнено трасу руху автобусного маршруту №37, який вiдтепер подовжено до житлових комплексiв без заїзду на спорткомплекс "Чайка". Натомiсть КП "Київпастранс" вводить окремий автобусний маршрут №37-А, який курсуватиме трасою ст. м. "Святошин" - спортивний комплекс "Чайка". Поки що на цьому маршрутi працюватимуть три автобуси", - йдеться в повiдомленнi.

Також у прес-службi КМДА повiдомили, що до кiнця тижня на вулицi мiста вийдуть 16 нових тролейбусiв i 6 нових автобусiв.

"Два новi тролейбуси направлять на маршрут №23 (вул. Туполєва - ст. м. Лук’янiвська), п'ять - на маршрут №24 (просп. Свободи - вул. Пiвнiчна), ще два тролейбуси надiйдуть на маршрут №25 (просп. Свободи - ст. м. "Петрiвка"); три тролейбуси - на маршрут №26 (просп. Свободи - ст. м. "Нивки") i ще п'ять - на тролейбусний маршрут №5 (вул. Бiлицька - площа Л.Толстого). Ще один тролейбус буде направлено для роботи на тролейбусний маршрут №43, трасу руху якого вiдновлено до Ленiнградської площi у зв'язку iз завершенням будiвництва транспортної розв'язки в районi мосту Патона", - йдеться в повiдомленнi прес-служби КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА