16:39 10.10.2012

Помічник Блохіна також потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом, але його вже виписали

1 хв читати

Тренера воротарів київського "Динамо" і національної збірної України з футболу Юрія Роменського з діагнозом "гіпертонічний криз" було госпіталізовано до київської клініки "Борис".

"За нещасливим збігом обставин, проблеми у Юрія Роменського виникли після того, як до рук лікарів перейшов Олег Блохін. Перебуваючи в Кончі-Заспі, наш тренер воротарів поскаржився на погане самопочуття. У нього був підвищений тиск, який ми, провівши відповідні маніпуляційні процедури, збили. Увечері він із дружиною перебував удома, і знову відчув себе погано, викликав швидку. Роменського госпіталізували до клініки "Борис" із діагнозом "гіпертонічний криз", - розповів офіційному сайту клубу лікар "Динамо" Леонід Миронов.

Лікарі обрали тренеру консервативне лікування та зуміли стабілізувати його стан. Ю.Роменського вже виписали з клініки, і найближчим часом він має намір розпочати роботу і з воротарями "Динамо", і зі збірною України.

Як повідомлялося, 5 жовтня головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін відчув себе погано і був госпіталізований із гіпертонічним кризом. 6 жовтня його успішно прооперували в київській клініці "Борис" після виявлення у нього тромбозу лівої сонної артерії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА