11:39 12.10.2012

Охоронці одеського супермаркету вимагали в покупниці 10 тис. грн за нібито крадіжку стегенець - газета

2 хв читати

Охоронці одеського супермаркету вимагали в покупниці 10 тис. грн за нібито крадіжку окостів, пише газета "Сегодня" (одеський випуск) із посиланням на саму постраждалу 30-річну Олену Галієву.

За словами жінки, її затримали охоронці магазину на вул. Героїв Сталінграда, 98. Причина - забула розплатитися за упаковку стегенець, масло та шматок сиру. Загальна вартість продуктів - 120 грн.

"Це було у вівторок, близько 13:00, - розповідає О.Галіева. - Я пішла по продукти, взявши з дому поліетиленовий пакет. Замислившись, я поклала упаковку стегенець, масло та сир у свій пакет, а його - у візок, поруч з іншими продуктами. На касі я розплатилася за продукти з візка. Але забула дати гроші за те, що спакувала у свій пакет. На виході мене затримали та звинуватили в крадіжці".

Свою забудькуватість одеситка пояснила втомою. Після цього охоронці конвоювали її у службове приміщення і вимагали розплатитися за неоплачені продукти в 100-кратному розмірі - 10 тис. грн.

"Я сиділа в кабінеті голодна, а директор магазину й охоронці пили каву та знущалися з мене. Спочатку вони змусили мене написати боргову розписку на 10 тис. грн. Також мені довелося написати, що до мене не застосовувався фізичний або психологічний тиск, - згадує жінка. - А коли я сказала, що в нашої родини таких грошей немає, а чоловік везе в магазин лише 1 тис. грн, то вони почали сміятися й лякати, що мене посадять у в'язницю за крадіжку. А дітей заберуть до притулку або дитбудинку. Ще охоронці, глузуючи, пропонували мені варіанти, як можна розплатитися: "дитячими" грошима, закласти в ломбарді прикраси або продати нирку".

За словами одеситки, через 10 хвилин після початку конфлікту в магазині з'явилася міліція. "Охоронці показали мені на міліціонерів і сказали, що вони хочуть забрати мене до райвідділу. Щоб цього уникнути, мені довелося підписати й пояснювальну записку до міліції", - додала жінка. О.Галієву відпустили через чотири години, коли її чоловік привіз гроші.

Як зазначає газета, співробітники магазину зізнаються, що чули про цей конфлікт. Але заступник директора супермаркету "Таврія В" на Героїв Сталінграда Євген Урін заявив газеті, що ніякого затримання не було. А в центральному офісі мережі магазинів журналісти видання не змогли ні підтвердити, ні спростувати розповідь жінки.

Не знають про цей конфлікт і в міліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА