12:15 15.10.2012

Діагноз Тимошенко визначено на підставі даних об'єктивних досліджень - голова клініки "Шаріте"

2 хв читати

Діагноз екс-прем'єру Юлії Тимошенко було визначено на підставі даних об'єктивних досліджень, на результати яких екс-прем'єр не могла вплинути, заявив голова берлінської клініки "Шаріте" Карл-Макс Айнхойпль.

"Насправді присутнє органічне захворювання. У нас є діагноз, який було поставлено на основі томографічних досліджень, досліджень томографії головного мозку. Крім того, у нас є діагноз, який поставили лікарі нейрології і ми здійснили також електричні вимірювання функцій нервів. Усі ці моменти - це саме те, на що пацієнтка не могла би вплинути з власної волі", - сказав Карл-Макс Айнхойпль у неділю в ЦКЛ № 5 (Харків), коментуючи на прохання журналістів заяви колишньої сусідки по камері екс-прем'єра, яка назвала скарги Ю.Тимошенко на здоров'я "грою".

Як повідомлялося, раніше низка ЗМІ поширила інтерв'ю колишньої сусідки по камері Ю.Тимошенко Юлії Абаплової, в якому вона назвала скарги екс-прем'єра на стан здоров'я - грою.

"За час, який ми проводили разом, Тимошенко постійно і неодноразово скаржилася всім, хто приходив, на стан свого здоров'я. Однак, перебуваючи у ванній кімнаті, займалася фізичними вправами, просила принести їй туди стілець, наповнювала пластикові пляшки водою і займалася спортом. Казала, що не може сидіти, однак протягом чотирьох-п'яти годин поспіль сиділа на кухні за столом на стільці і щось писала і читала", - сказала Ю.Абаплова. За її словами, Ю.Тимошенко скаржилася на болі в спині, казала, що не може ходити, але взувала туфлі на високих підборах.

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що має в своєму розпорядженні прямі докази того, що Ю.Абаплову змусили дати це відеоінтерв'ю.

Пізніше на персональному сайті екс-прем'єра України Ю.Тимошенко було оприлюднено фотокопію листа Ю.Абаплової. За словами С.Власенка, цей документ 25 березня 2012 року власноруч написала Ю.Абаплова, "з метою захистити себе і Ю.Тимошенко".

Зокрема, в листі наголошується, що останнім часом "починається активний процес дискредитації Юлії Тимошенко".

"Її просто уб'ють тут, я знаю це, я бачу і чую. Що ближче час до Європейського суду, то більше вони починають сіпатися. Вони вже не думають про наслідки, у них панічний страх, що вона вийде ... Колись я сказала оперативнику про те, що добре, що Юлія Володимирівна скоро піде додому, а він мені сказав, що навіть якщо Європейський суд вирішить її випустити, проти неї нову справу відкриють і вона все одно буде сидіти, ніхто її на волю не випустить", - написано в оприлюдненому на сайті Ю.Тимошенко листі.

При цьому в оприлюдненому листі йдеться про те, висловлювання Ю.Тимошенко щодо її лікування "постійно перебріхуються".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА