15:27 15.10.2012

Особисті відвідування Тимошенко допомагають її лікуванню - німецький лікар

1 хв читати

Зустрічі, які проводить екс-прем'єр Юлія Тимошенко в ЦКЛ №5 (Харків), не створюють додаткового стресу для пацієнтки, а навпаки – допомагають її лікуванню, стверджує голова берлінської клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль.

"Якщо ваше запитання націлене на те, чи можуть відвідування, які приймає пані Тимошенко, завдавати додаткового стресу на неї, то я дам заперечну відповідь на це запитання... Я сказав би, що особисті відвідування пацієнтки, навпаки, допомагають поліпшити результат лікування", - сказав К.-М.Айнхойпль журналістам у неділю в ЦКЛ №5.

За його словами, стрес, який відчуває пацієнтка і який негативно впливає на результати її лікування, пов'язаний, зокрема, з побоюваннями щодо висунення нових обвинувачень.

"Насамперед стрес зумовлений тим, що пацієнтка постійно переживає страх бути задіяною в наступних процесах, що проти неї висуватимуться якісь нові обвинувачення. І стрес зумовлений також тим, що в пресі з'являється інформація про саму пацієнтку, якої ми теж не допустили б", - зазначив К.-М.Айнхойпль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА