09:34 17.10.2012

Збірна України боротиметься до кінця за участь у ЧС-2014 - Баль

1 хв читати
Збірна України боротиметься до кінця за участь у ЧС-2014 - Баль

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України з футболу Андрій Баль зазначив, що команда боротиметься до останнього за право потрапляння на чемпіонат світу з футболу 2014 року.

"Звісно, ми сподівалися на краще, хотіли поліпшити своє турнірне становище... Але боротимемося до кінця", - сказав він на прес-конференції після матчу проти Чорногорії, який українці програли з рахунком 0:1.

А.Баль вважає, що головною причиною поразки стала недостатня активність атакуючих гравців збірної України. А оборона чорногорців, у свою чергу, перекрила господарям поля всі шляхи до своїх воріт. Тому його підопічним доводилося постійно вдаватися до дальніх ударів.

На його думку, на команду також психологічно вплинув пропущений у першому таймі перед самою перервою гол.

А.Баль вважає, що перший відбірковий матч України проти Англії, який завершився в Лондоні з рахунком 1:1, зробив футболістів дещо самовпевненими, й це позначилося на подальших результатах.

У свою чергу головний тренер збірної Чорногорії Бранко Брнович зазначив, що його підопічні зіграли проти України так, як і планували. "В першому таймі ми блокували найнебезпечніших футболістів збірної України, а у другому таймі закріпили досягнутий результат", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА