17:38 19.10.2012

ОПОРА та "Батьківщина" заявляють, що в Дніпропетровську до списку виборців вписано 700 бомжів

1 хв читати

Керівник фракції "Батьківщина" у Дніпропетровській міськраді, кандидат у Верховну Раду Максим Курячий та представники громадської організації ОПОРА заявляють, що до списку виборців округу № 25 у Дніпропетровську включено 700 осіб, зареєстрованих за адресою вул. Свердлова 56., де розташовано Дніпропетровський міський центр соціальної допомоги.

Як розповів журналістам у п'ятницю М.Курячий, за цією адресою розташований міський притулок для людей без певного місця проживання, і розрахований він лише на 20 ліжок.

"700 осіб у притулку на 20 ліжок. Або це готується "карусель", або ще якісь технології будуть задіяні", - сказав М.Курячий.

За його словами, члени дільничної виборчої комісії № 121326 виборчого округу № 25 заявили про те, що ці списки надійшли з Держреєстру. Загалом на цій ділянці зареєстровано 1914 виборців, з яких 700 осіб (37%), прописані за адресою міського центру соціальної допомоги.

"Мої довірені особи почали перевірку за цим фактом. Виявилося, що у деяких бомжів є будинок і прописка", - зазначив кандидат, додавши, що має намір звернутися до правоохоронних органів з проханням перевірити цей факт.

М.Курячий зареєстрований на окрузі № 25 кандидатом від партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА