18:25 19.10.2012

Представники опозиції втрачають шанси набрати більшість і створити коаліцію в новій ВР, вважають у Партії регіонів

2 хв читати
Представники опозиції втрачають шанси набрати більшість і створити коаліцію в новій ВР, вважають у Партії регіонів

У представників опозиції не буде шансів набрати більшість і створити коаліцію в майбутньому парламенті, оскільки вони ще до виборів не можуть домовитися, зазначає кандидат у народні депутати України від Партії регіонів Нестор Шуфрич (27-й номер партсписку).

Коментуючи підписання угоди про коаліцію в майбутньому парламенті між об'єднаною опозицією "Батьківщина" та ВО "Свобода", а також те, що цей документ не підписав "УДАР", Н.Шуфрич зазначив, що якщо подивитися з боку, то "представники опозиції дивно поводяться".

"Незрозумілим є позиціонування всередині опозиції, враховуючи те, що ми спостерігали останнім часом", - заявив політик на прес-конференції в офіційному прес-центрі Партії регіонів у п'ятницю, повідомляє прес-служба політсили.

Він нагадав, що "Свобода" раніше домовилася з опозицією про висунення кандидатів у ряді округів, і звернув увагу на те, що залишилося достатньо округів, де є представники і "Свободи", і опозиції.

"З іншого боку, однозначний факт, що ударівці, напевно, мають якісь підстави для розчарування в досягнутих домовленостях. Вони в неділю провели свій з'їзд і зняли кандидатів на користь об'єднаної опозиції. Це викликало невдоволення позицією "УДАРу" в багатьох регіонах, більше того, вона розглядається як відверта зрада. А ось об'єднана опозиція не зняла тих кандидатів, на яких розраховував "УДАР", - акцентував увагу Н.Шуфрич.

Він наголосив, що у представників опозиції не буде шансів створити коаліцію та більшість. "А те, що вони вже на старті не можуть домовитися, в цьому немає нічого нового. Достатньо згадати "помаранчеву історію" з 2005-го по 2010 рік", - додав кандидат.

Політик наголосив, що Партія регіонів з повагою ставиться до своїх партнерів по коаліції: "Ми з повагою ставимося до тих, хто разом із нами працював".

"Ми чітко бачимо, що ми виграємо вибори", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Водії міжнародних перевізників не беруть участі в протестах проти нових правил мобілізації

Ворог атакував Нікополь, постраждав чоловік - голова ОВА

Президент Грузії наклала вето на закон про "іноагентів"

Унаслідок ворожого обстрілу в Чернігівській області постраждав чоловік - голова ОВА

У Херсонській області окупанти скинули вибухівку з дрона, загинув чоловік, поранено жінку - голова ОВА

У Дніпропетровській області громадянин напав на військовослужбовця ТЦК, розпочато кримінальне провадження - Сухопутні війська ЗСУ

Ситуація на фронті залишається напруженою, від початку доби зафіксовано 66 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Міноборони запустило електронну чергу в ТЦК і СП

У Вовчанській громаді 1 загибла, 5 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - прокуратура

ППО збила ворожу ракету над Криворізьким районом - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА