17:58 22.10.2012

Янукович виступає за поглиблення відносин України з Митним союзом

1 хв читати
Янукович виступає за поглиблення відносин України з Митним союзом

Президент України Віктор Янукович заявляє про необхідність поглиблення відносин України з Митним союзом.

"Ми вважаємо, що співпраця з Митним союзом буде корисною для наших товаровиробників. Ми маємо глибину цих відносин збільшувати, це буде приносити економіці лише користь", - сказав він на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Ново-Огарьово в понеділок.

В.Янукович запропонував обговорити своєму російському колезі поточні питання двосторонніх відносин.

Він нагадав, що минулого тижня Київ відвідав глава МЗС РФ Сергій Лавров, який спільно з главою МЗС України Костянтином Грищенком відпрацював більшість тих питань, які обговорюватимуть президенти двох країн.

"Я, звичайно, приїхав для того, щоб перерва не була занадто великою, оскільки це ніколи не йде на користь, і обговорити актуальні питання, які у нас є", - наголосив український президент.

В.Янукович звернув увагу на необхідність обговорення питань, що стосуються авіакосмічної сфери, спільної кооперації з літакобудування.

"Ми, напевно, маємо з вами вже ухвалити рішення з приводу літакобудування. Наші виробники вже очікують цих рішень",- сказав він.

Під час бесіди В.Янукович, звертаючись до В.Путіна, запитав: "Ну і про газову сферу поговоримо?", на що російський президент ствердно кивнув головою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА