12:10 26.10.2012

"Київенерго" перевірило надійність енергопостачання виборчих дільниць столиці

1 хв читати
"Київенерго" перевірило надійність енергопостачання виборчих дільниць столиці

ПАТ "Київенерго", що експлуатує енергокомплекс столиці, вжило додаткових заходів для забезпечення надійного та стабільного енергопостачання виборчих дільниць у період виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня, повідомила прес-служба компанії в п'ятницю.

За її даними, фахівці компанії додатково перевірили схеми зовнішнього електропостачання будівель, в яких розташовані київські виборчі дільниці. На випадок можливого збільшення навантаження та споживання електроенергії вкотре перевірено мережі 0,4 кВ та 10 кВ, готовність обладнання, що працює, та резервного на трансформаторних підстанціях і розподільчих пунктах.

Для забезпечення резервного живлення Центральної виборчої комісії на її території розташовано два додаткові генератори. Також у ЦВК цілодобово чергуватимуть фахівці "Київенерго" для оперативного реагування на позаштатні ситуації, пов'язані з електропостачанням.

Протягом 27-29 жовтня оперативно-виїзні ремонтні бригади столичної енергокомпанії чергуватимуть у посиленому режимі в усіх районах міста.

"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

Найбільший вертикально інтегрований енергохолдинг України ДТЕК володіє 72,33% акцій "Київенерго". Ще 25%+1 акція компанії належить НАК "Енергетична компанія України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА