12:16 26.10.2012

"Дніпро" впевнено обіграв "Наполі" та зміцнює лідерство в групі F Ліги Європи

2 хв читати
"Дніпро" впевнено обіграв "Наполі" та зміцнює лідерство в групі F Ліги Європи

Дніпропетровський "Дніпро" впевнено обіграв на своєму полі з рахунком 3:1 одного з лідерів чемпіонату Італії "Наполі" та продовжує лідирувати в групі F Ліги Європи УЄФА.

Господарі "Дніпро Арени" відкрили рахунок уже на другій хвилині матчу. Після подачі Руслана Ротаня зі штрафного захисник Артем Федецький виграв боротьбу в опонента і в акробатичному стрибку точно пробив у ближній верхній кут.

Потім "Дніпро" віддав ініціативу суперникові, який відразу спробував виправити становище, але італійцям, які грали в Дніпропетровську не основним складом, нічого зробити не вдавалося. А небезпечні моменти виникали періодично саме в української команди. Могли забити захисник Іван Стрініч і форвард Євген Селезньов.

На 39-й хвилині "Наполі" вдалося забити гол, але суддя зафіксував у цьому моменті порушення правил. А через три хвилини "Дніпро" забив уже "правильний" гол. Бразильський форвард Матеус виявився спритнішим за всіх у штрафному й зумів головою переправити м'яч у ворота.

На початку другого тайму наставник гостей кинув у бій своїх зіркових форвардів Едінсона Кавані та Горана Пандєва. Й уже через п'ять хвилин Кавані головою пробив у штангу. Незабаром у штангу пробив хорватський форвард "Дніпра" Нікола Калініч, який вийшов на заміну.

Але вже в наступній атаці "Дніпро" збільшив свою перевагу. Жуліано замикав подачу Матеуса з флангу, але влучив у воротаря Розаті. Футболісти "Наполі" не змогли як слід вибити м'яча зі штрафного, й у результаті він знову дістався Жуліано, котрий одразу зорієнтувався й ударом з розвороту направив м'яч у сітку воріт.

"Наполі" вдалося скоротити розрив у рахунку на 75-й хвилині. Кавані заробив пенальті й сам його реалізував. Уругвайський нападник міг іще відзначитися наприкінці гри, але спочатку його удар головою відбив Ян Лаштувка, а потім зі штрафного найкращий снайпер італійців пробив поруч зі штангою.

В іншому матчі групи F голландський "ПСВ" несподівано зіграв на своєму полі внічию 1:1 зі шведським "АІКом".

Після трьох турів "Дніпро" лідирує у своїй групі, набравши 9 очок. "ПСВ" має у своєму активі 4 очки, "Наполі" - 3, "АІК" набрав 1 очко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА