10:01 29.10.2012

Бюлетені з третини виборчих дільниць уже перевезено до окружкомів - МВС

2 хв читати

Правоохоронці забезпечили транспортування виборчих бюлетенів з більше ніж 12,6 тис. виборчих дільниць (усього їх 33 653) до 177 окружних виборчих комісій.

Такі дані станом на 7:00 понеділка, повідомляє УЗГ МВС України. Безпечне транспортування виборчої документації забезпечують працівники органів внутрішніх справ.

Водночас, згідно з уточненою інформацією станом на ранок понеділка, протягом 28 жовтня 2012 року органи внутрішніх справ зареєстрували 584 повідомлення, які прямо або непрямо пов'язані з виборчим процесом.

Найбільшу кількість звернень - 115 - зафіксовано в Києві, найменшу - в Кіровоградській і Одеській областях (по два).

Серед звернень про порушення, зареєстрованих правоохоронцями, найчастіше фігурували повідомлення про незаконну агітацію (147), підкуп виборців (68), порушення виборчого законодавства (34) і пошкодження бюлетенів для голосування (27).

За зібраними матеріалами працівники органів внутрішніх справ склали 17 адміністративних протоколів. З них вісім - за ст. 212-10 (порушення обмежень щодо проведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму), три матеріали - за ст. 173 (дрібне хуліганство) та шість адміністративних протоколів - за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у нетверезому стані) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Міліція порушила одну кримінальну справу за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Крім того, по два звернення направлено для розгляду до прокуратури та до окружкомів або ЦВК. За іншими повідомленнями тривають перевірки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

26 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Окупанти обстріляли вісім прикордонних громад Сумської області, зафіксовано понад 100 вибухів

У Генштабі окремо відзначили воїнів 47-ї ОМБр "Магура" за оборону позицій

Північнокорейські війська стануть "гарматним м'ясом", якщо їх відправлять воювати в Україну - представник Пентагону

Війська РФ завдали по території України 43 авіаудари із застосуванням 60 КАБів - Генштаб

Глава Пентагону Остін провів першу телефонну розмову з новим міністром оборони РФ Бєлоусовим

Від початку доби було 123 бойові зіткнення, на покровському напрямку кількість боїв зросла до 42, загарбники продовжують натиск - Генштаб

Генеральним секретарем Ради Європи обрано Алена Берсе

Саміт ЄС розпочнеться з обміну думками із Зеленським

МЗС Італії засудило рішення РФ обмежити доступ до трансляцій і веб-сайтів низки європейських ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА