18:27 30.10.2012

Кабмін збільшив на 50 млн грн фінансування реконструкції розв'язки на Поштовій площі

1 хв читати

Кабінет Міністрів України розпорядився направити додатково 50 млн грн на реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі, тим самим збільшивши загальну суму фінансування до 80 млн грн.

Загалом уряд згідно зі своїм розпорядженням № 827-р від 17 жовтня 2012 перерозподілив 82,02 млн грн із програми "обслуговування держборгу" на програму "державні капітальні видатки, що розподіляються Кабміном".

Згідно з документом, зокрема, Кабмін розпорядився направити Мінрегіону 4 млн грн на завершення будівництва житлового будинку в Житомирі на вул. Щорса, 155.

Документ також передбачає виділення додаткових 5 млн грн Київської облдержадміністрації на погашення кредиторської заборгованості минулих років за будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи № 2 на вул. Шевченка, 14 у Бучі Київської області.

Крім того, Луганської облдержадміністрації уряд виділив 25 млн грн для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Як повідомлялося, Корпорація "Альтіс Холдінг" (Київ) виграла тендер комунального підприємства "Дирекція будівництва шляхотранспортних споруд м. Києва" на реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві.

"Альтіс-холдинг" здійснить реконструкцію Поштової площі за 403,563 млн грн. Роботи з реконструкції заплановано завершити в травні 2013 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА