18:30 30.10.2012

Єфремов: Затримка із підрахунком голосів у мажоритарних округах відбувається лише між самовисуванцями та кандидатами від опозиційних сил

2 хв читати
Єфремов: Затримка із підрахунком голосів у мажоритарних округах відбувається лише між самовисуванцями та кандидатами від опозиційних сил

Народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що затримка із підрахунками голосів у мажоритарних округах відбувається лише між самовисуванцями та кандидатами від опозиційних сил.

"Наскільки я розумію, то всі голоси виборців за партійними списками вже підраховано. І в цьому питанні у нас немає ніяких підстав сумніватися, тому що все відповідає даним екзитполів. Я не думаю, що хтось навіть із наших завзятих опонентів скаже про те, що десь щось не так порахували", - зазначив політик у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Водночас, за словами О.Єфремова, що стосується підрахунку голосів в округах, то у восьми округах відбуваються з'ясування стосунків між мажоритарними кандидатами або самовисуванцями, або представниками опозиційних сил.

"Наприклад, в одному Вінницькому окрузі представники опозиційної партії намагаються сфальсифікувати голоси. Хочу наголосити, що це не наші кандидати. Це або самовисуванці, або кандидати від інших політичних сил. Ми їм рекомендували б, щоб вони сіли разом із представниками комісій та перерахували голоси, поставивши крапку в цьому питанні", - наголосив голова парламентської фракції ПР.

Він також додав, що Партію регіонів важко звинуватити в затягування підрахунку голосів.

"У тих регіонах, де традиційно голосували за Партію регіонів, усе вже підраховано. Нас також не можна звинуватити в тому, що в Києві ми затягуємо підрахунки, тому що в столиці ми, на жаль, маємо не дуже високий відсоток. Видно, затягування підрахунку голосів відбувається через те, що кандидати з'ясовують стосунки між собою. У нас жодних претензій немає, ми свої голоси підрахували", - підсумував О.Єфремов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА