18:22 31.10.2012

Imena.Ua запускають пілотний проект з аутсорсингу білінгу для доменних реєстраторів

1 хв читати

Компанія "Інтернет Інвест" (Imena.Ua) запускає пілотний проект послуги аутсорсингу білінгу для доменних реєстраторів, повідомив президент компанії Олександр Ольшанський на прес-конференції в Києві.

Послуга полягає в наданні реєстраторам послуг із відкриття окремого розрахункового рахунку, супроводу необхідного документообігу, оплати за послуги адміністратору доменних імен "Хостмайстеру" та іншим адміністраторам, а також сплату податків.

"Віддаючи нам договори з адміністраторами, розрахунки з клієнтами, документообіг та бухгалтерію, у реєстратора зникає потреба утримувати повнофункціональну юрособу. Він може при цьому скоротитися до ПП", - наголосив голова "Інтернет Інвесту".

Вартість такої послуги для реєстраторів становить 10% від обігу.

З 1 листопада послугу почнуть тестувати спільно з компанією DNS.com.ua, однак О.Ольшанський зазначив, що якщо "пілот" буде вдалим, то є плани підключати до нього й інших реєстраторів. На його думку, послуга може зацікавити великих і середніх реєстраторів. Загалом О.Ольшанський оцінив потенційну клієнтську базу цієї послуги в 10-30 компаній.

ТОВ "Інтернет Інвест" створено в 2001 році, спеціалізується на реєстрації доменних імен і торгових марок, а також хостинг-провайдингу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА