09:34 01.11.2012

"Шахтар" і "Дніпро" виходять до 1/4 фіналу Кубка України, "Карпати" вибивають "Металіст"

2 хв читати

Лідери чемпіонату України з футболу "Шахтар" і "Дніпро" впевнено вийшли до чвертьфінальної стадії національного Кубка.

У матчі 1/8 фіналу донецький клуб з рахунком 4:1 розгромив у середу в Ужгороді місцеву "Говерлу". На 50-й хвилині рахунок у матчі відкрив "гірник" Фернандіньйо після пасу Генріха Мхітаряна. Через п'ять хвилин Хорді Лопес із пенальті зрівняв результат. У середині тайму пенальті вже у ворота "Говерли" не забив найкращий снайпер "Шахтаря" в сезоні Мхітарян. Але через п'ять хвилин Алекс Тейшейра вивів гостей уперед, незабаром Луїс Адріано закріпив перевагу донецької команди, а потім Вілліан відзначився з пенальті.

"Дніпро", у свою чергу, розібрався на своєму полі з маріупольським "Іллічівцем" з рахунком 2:0. На початку другого тайму рахунок відкрив бразилець Матеус. На 73-й хвилині гості могли зрівняти рахунок, але Костянтин Ярошенко не зумів переграти воротаря дніпропетровців Яна Лаштувку. А через три хвилини ще один бразилець "Дніпра" Жуліано зміцнив перевагу своєї команди після пасу Євгена Селезньова.

"Металіст", який іде четвертим у чемпіонаті, програв у Львові "Карпатам". На 68-й хвилині господарі поля залишилися в меншості, а через чотири хвилини аргентинець Крістальдо вивів харків'ян уперед. Але через п'ять хвилин боснійський легіонер "левів" Семір Штилич зрівняв рахунок. Зустріч перейшла в додатковий час, і на 107-й хвилині грузин Леван Кенія приніс "Карпатам" перемогу.

У чвертьфіналах Кубка Прем'єр-ліга буде представлена ще чотирма клубами. Сімферопольська "Таврія" обіграла в Полтаві "Ворсклу" з рахунком 3:2. Київський "Арсенал" переміг 1:0 у Краматорську місцевий "Авангард". "Чорноморець" з рахунком 2:1 здолав у гостях "Украгроком" із села Головківки Кіровоградської області. Луцька "Волинь" забила два голи свердловському "Шахтарю".

Ще один учасник 1/4 фіналу Кубка - першоліговий "Севастополь", який обіграв з рахунком 2:0 на виїзді тернопільську "Ниву".

Багаторазовий володар Кубка України - київське "Динамо" припинило боротьбу в 1/16 фіналу, програвши "Шахтарю" в Донецьку з рахунком 1:4.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА