10:42 01.11.2012

Герега не визнає своєї поразки на виборах, але до судів не піде

2 хв читати

Секретар Київської міської ради Галина Герега вважає, що чесно перемогла на парламентських виборах у 215-му окрузі, тому своєї поразки не визнає, хоча до судів звертатися не має наміру.

"Я вважаю, що перемога на моєму боці, але обстоювати свою перемогу в судах не планує", - заявила вона на брифінгу в четвер.

"Правда на моєму боці, тому що я чесно пройшла весь виборчий марафон. Я поразки своєї не визнаю", - наголосила Г.Герега.

При цьому вона заявила, що продовжуватиме роботу на території Деснянського та Дніпровського районів Києва.

"Хоч би як склалася ситуація, я з цими людьми працюватиму, і для мене на сьогодні не є пріоритетом мандат народного депутата", - запевнила секретар Київради.

Як повідомлялося, в окружній виборчій комісії №215 порахували 100% бюлетенів - з відривом у 191 голос переміг представник ВО "Свобода" Андрій Іллєнко. Згідно з даними ЦВК, свободівець отримав 33,14% (32 965) голосів, а його конкурент, секретар Київської міськради, самовисуванець Г.Герега - 32,95% (32 774).

Представники Г.Гереги не визнають результати голосування за округу, оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

"Той результат, який на сайті, ми, звісно, не визнаємо. Ми бачили впевнену перемогу нашого кандидата, коли комісія майже спокійно працювала, хоча представники "Свободи" не давали комісії спокійно працювати. Комісія працювала під погрозами фізичного тиску", - сказав журналістам довірена особа кандидата Г.Гереги Ігор Паламар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА