14:02 01.11.2012

"БЮТ-Батьківщина" вимагає від влади припинити фальсифікації підрахунку голосів у мажоритарці

2 хв читати

Фракція "БЮТ-Батьківщина" закликає владу припинити масові фальсифікації з підрахунком голосів у мажоритарних округах, де перемогли представники об'єднаної опозиції.

"Фракція "БЮТ-Батьківщина" закликає владу припинити фальсифікації волевиявлення громадян у мажоритарних округах, де перемогли кандидати від опозиції, і залишає за собою право апелювати до українського народу та міжнародної спільноти щодо сприяння в захисті демократії в Україні", - йдеться в поширеній прес-службою ВО "Батьківщина" заяві фракції, підписаній її лідером Андрієм Кожем’якіним.

У заяві окремо названо міста та регіони, де найбільше фальсифікацій: Київ, Вінницька, Миколаївська, Київська, Черкаська та інші області.

"Сьогодні особливо цинічно виглядають заклики окремих спікерів від Партії регіонів до кандидатів у мажоритарних округах від опозиційних сил припинити протистояння й дати комісіям спокійно підраховувати голоси", - зазначили у фракції.

"БЮТ-Батьківщина" звертається до Партії регіонів та її представників у місцевих держадміністраціях із проханням забезпечити належне виконання правоохоронними органами своїх обов'язків у суворій відповідності із законом, а також не надавати вказівок членам виборчих комісій від Партії регіонів та її сателітів затягувати процедуру підрахунку. "Не прикривайте напівбандитські формування, які не дають добросовісним членам окружних комісій рахувати голоси, врешті-решт - дайте судам самостійно, керуючись положеннями законів, а не телефонними вказівками, ухвалювати рішення", - наголошується в заяві.

"Партія регіонів, очевидно, передчасно святкувала перемогу і вважала, що в мажоритарних округах підкуп і обман забезпечать їм необхідний результат. Влада зробила усе, щоб ці вибори відбулися за її сценарієм", - також зазначили в "БЮТ-Батьківщині".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нам важлива позиція Угорщини в питаннях миру та регіональної безпеки - Зеленський за підсумками розмови з Орбаном

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Питання про звільнення Сольського з'явиться в порядку денному сесії після рішення фракції "Слуга народу" - Стефанчук

Посли ЄС дійшли згоди про використання доходів від знерухомлених росактивів на оборону і відновлення України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до семи - прокуратура

Прем'єр Нідерландів Рютте підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

УЗ відновила залізничні колії в Херсоні, пошкоджені внаслідок ранкової атаки РФ

Російські окупанти штурмували острів Нестрига за допомогою гідроцикла - Плетенчук

Право на віросповідання може бути обмежене під час мобілізації - Верховний Суд

У Часовому Яру залишаються 679 осіб - голова Донецької ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА