18:26 01.11.2012

Екс-голова правління компанії "Інвестор" покінчив життя самогубством, харківська міліція проводить розслідування

2 хв читати

Колишній голова правління акціонерного товариства "Інвестор" Олександр Мотилевський покінчив життя самогубством, повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина", колишній голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков, який є засновником цієї компанії.

"Учора покінчив із життям Олександр Мотилевський, що ще нещодавно очолював правління АТ "Інвестор", - повідомив він.

А.Аваков зазначив, що О.Мотилевський "не витримав тиску обставин". "І хоча після року пресингу - із травня вже не працював у компанії - у спокої його не залишили. Допити в УБОЗ, погрози і тиск вивели людину із себе", - написав екс-голова Харківської облдержадміністрації, який нині перебуває в Італії.

За інформацією А.Авакова, екс-голова правління "Інвестора" залишив записку. "Говорять, залишив записки - ображений на всіх, що залишили його спілкуватися з негідниками в складнощах... Залякали. Просто не така людина, щоб терпіти залякування", - зазначено в коментарі.

У свою чергу харківська міліція на своєму сайті розмістила повідомлення, в якому йдеться про те, що 31 жовтня в Московському районі Харкова було виявлено тіло 45-річного місцевого жителя.

"Наразі встановлено, що чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкона своєї квартири, розміщеної на дев’ятому поверсі 12-поверхового будинку", - сказано в повідомленні міліції.

Згідно з інформацією, співробітники міліції проводять усі необхідні оперативно-слідчі дії з метою встановлення обставин події. "Вирішується питання про ухвалення рішення відповідно до чинного законодавства України", - сказано в повідомленні харківської міліції.

О.Мотилевський з 2005 року обіймав посаду заступника голови правління АТ "Інвестор", а з вересня 2011 по травень 2012 - в. о. голови правління компанії.

Раніше А.Аваков повідомив, що група "Інвестор" продала практично всі активи в Україні", зокрема "Хлібозавод "Салтівський", мережу супермаркетів "Восторг".

Улітку 2011 року в офісі "Інвестора" було проведено обшуки у рамках кримінальної справи, порушеної за фактом шахрайського отримання невстановленими особами земельної ділянки площею понад 700 га на території однієї з селищних рад Харківського району Харківської області, декількох працівників "Інвестора" затримали.

Влада Харкова та області звинувачує А.Авакова в зловживанні службовим становищем, він відкидає всі звинувачення і вважає справу політичною, пов'язуючи її зі своєю опозиційною діяльністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА