09:59 06.11.2012

Близько 30 осіб беруть участь в акції біля будівлі ЦВК, але очікується прибуття протестувальників із регіонів

2 хв читати
Близько 30 осіб беруть участь в акції біля будівлі ЦВК, але очікується прибуття протестувальників із регіонів

У мітингу протесту проти фальсифікації результатів парламентських виборів біля будівлі Центральної виборчої комісії України станом на 9:30 беруть участь близько 30 осіб.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", перед пам'ятником Лесі Українці встановлено два агітаційні намети ВО "Батьківщина", а також стоїть агітаційний автомобіль партії "УДАР".

Навколо місця проведення акції невеликими групами стоять представники правоохоронних органів у повному обмундируванні. Працівники комунальних служб прибирають територію перед ЦВК від сміття.

Народний депутат Андрій Сенченко повідомив журналістам, що протягом вечора й ночі минулого дня "були дрібні капості з боку влади". Зокрема, за його словами, дві машини ДАІ та близько 20 співробітників підрозділу "Беркут" за 500 м від місця акції затримали машини з пластиковими стільцями для учасників акції.

А.Сенченко зазначив, що до місця проведення акції очікується під'їзд учасників із регіонів країни. Водночас, за його словами, автобуси з приїжджими затримують, тому їм доводиться добиратися поїздами й електричками.

Об 11:00 очікується проведення мітингу, в якому візьмуть участь лідери опозиції.

Як повідомлялося, в понеділок міліція Києва звернулася до громадян із проханням виконувати рішення суду, що обмежив проведення масових заходів у центрі міста, зокрема й на площі Лесі Українки. Згодом у столичному главку міліції заявили, що судові виконавці попередили учасників акції опозиції біля будівлі ЦВК про незаконність проведення мітингу, проте ніяких заходів стосовно мітингувальників застосовувати не мають наміру, якщо не буде ніяких провокацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА