12:14 07.11.2012

"Динамо" серйозно ставитиметься до решти матчів у Лізі чемпіонів попри мінімальні шанси вийти з групи - Михайличенко

2 хв читати
"Динамо" серйозно ставитиметься до решти матчів у Лізі чемпіонів попри мінімальні шанси вийти з групи - Михайличенко

Виконувач обов'язків головного тренера київського Динамо Олексій Михайличенко зазначає, що команда серйозно налаштовуватиметься на два матчі групового етапу Ліги чемпіонів, що залишилися, навіть попри мінімальні шанси вийти в плей-оф.

"Незважаючи на те, що у нас залишилися лише теоретичні шанси вийти з групи, ми все одно до кожної гри готуватимемося дуже серйозно", - сказав він на прес-конференції після матчу з "Порту".

О.Михайличенко наголосив, що в решті ігор важливо набирати очки, зокрема і для рейтингу клубу та країни в єврокубках. "Також ці ігри дуже важливі для становлення команди", - вважає він.

Тренер киян зазначив, що команда виходила на матч із "Порту", думаючи насамперед про результат, і грала на результат. Він сказав, що йому важко пред'явити претензії до своїх підопічних щодо самовіддачі та бажання добитися необхідного результату.

О.Михайличенко вказав на те, що в іграх рівних за силою суперників дуже важливо використовувати навіть півмоменти, чого його підопічним зробити не вдалося.

Як повідомлялося раніше, київське "Динамо" опинилося на межі не потрапляння в плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА після домашньої нульової нічиєї з португальським "Порту" в четвертому турі групового етапу турніру.

В іншому матчі групи французький "ПСЖ" розгромив на своєму полі з рахунком 4:0 загребське "Динамо".

Таким чином, після чотирьох турів "Порту" йде на першому місці в групі з 10 очками. "ПСЖ" йде другим із 9 очками. Динамо посідає третє місце з 4 набраними очками і хорватське "Динамо" не набрало жодного пункту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА