10:10 08.11.2012

Український легіонер казахстанського баскетбольного клубу впав у кому після побиття п'яними хуліганами

2 хв читати

В Алмати в лікарні швидкої медичної допомоги дванадцятий день у комі перебуває 30-річний громадянин України - гравець баскетбольного клубу "Алмати" В'ячеслав Богданов.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Казахстан" дружина В.Богданова Галина, її чоловіка побили біля будинку наприкінці жовтня.

"Це сталося в ніч на 28 жовтня, коли В'ячеслав повертався додому від друзів, за 50 метрів від під'їзду його будинку. Він проходив повз кафе, яке вже зачинялося. За камерами спостереження видно, як двоє випили три пляшки коньяку, вони чіплялися до всіх у цьому кафе. Коли воно зачинялося, вони вийшли на вулицю, саме в цей час повз проходив Слава. За словами жінки, яка бачила все це, вони підійшли до Слави, щось між ними сталося, і вони обидва били Славу", - розповіла Г.Богданова.

Водночас вона повідомила, що наразі обох нападників затримала поліція.

"Один із них сидить у СІЗО, другого відпустили під підписку про невиїзд, він нібито допомагає слідству. Чому другого відпустили під підписку, мені незрозуміло, адже вони обидва били Славу", - сказала Г.Богданова.

Тим часом вона розповіла, що В.Богданов досі перебуває в комі в лікарні швидкої медичної допомоги.

"Лікарі кажуть, що в нього закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку. Його стан оцінюється, як украй важкий", - зазначила Г.Богданова.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Казахстан" в прес-службі поліції Алмати, підозрюваного в скоєнні цього злочину затримали 1 листопада.

"Є свідок - жінка, яка все бачила й викликала "швидку". В рамках розслідування цій громадянці було надано спеціальну картотеку раніше судимих осіб, серед яких вона впізнала громадянина Д. 1983 року народження, якого колись притягували до кримінальної відповідальності за хуліганство та умисне спричинення тяжкої шкоди здоров'ю. Відразу було встановлено особу ще одного фігуранта, який, за словами свідка, не брав участі в побитті. В результаті громадянина Д. заарештували й помістили в ізолятор тимчасового утримання ДВС, а стосовно громадянина В. як запобіжний захід обрано підписку про невиїзд і належну поведінку", - повідомили в поліції.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 257 (хуліганство) та ст. 103 (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю) Кримінального кодексу республіки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

Окупанти обстріляли Конотоп, Середину-Буду і 23 села Сумської області за добу, про постраждалих не повідомляють

ЄС підготував законопроєкт про передачу Україні прибутку від заморожених активів РФ у липні поточного року - ЗМІ

На запорізькому напрямку воїни ССО спалили десять одиниць важкої та автотехніки ворога

Унаслідок обстрілів РФ на Донеччині за добу загинув один місцевий житель, ще п’ятеро дістали поранення

За добу окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів Харківщини, постраждав мирний мешканець

В Одеській області вночі ліквідовано два розвідувальні дрони противника

У Херсонській області за добу через обстріли РФ загинуло троє людей

За добу Сили оборони ліквідували 840 окупантів і 30 артилерійських систем

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА