13:09 09.11.2012

Донецький аеропорт з 13 листопада припинить наземне обслуговування рейсу "АероСвiту" до Тель-Авiва

2 хв читати

Керiвництво мiжнародного аеропорту "Донецьк" ухвалило рiшення припинити з 13 листопада 2012 року наземне обслуговування рейсу VV249 Донецьк-Тель-Авiв, виконуваного авiакомпанiєю "АероСвiт" (Київ), до вiдновлення платiжної дисциплiни, повiдомив аеропорт у соцiальнiй мережi Facebook.

"Аеропорт "Донецьк" просить пасажирiв, якi планують свої поїздки рейсами авiакомпанiї "АероСвiт", уточнювати оперативну iнформацiю у представникiв авiакомпанiй у зв'язку з тим, що наразi аеропорт вичерпав внутрiшнi можливостi кредитування авiакомпанiї "АероСвiт" i розглядає питання про застосування санкцiй у разi невиконання умов договорiв", - iдеться в повiдомленнi.

Аеропорт сподiвається, що фiнансовi проблеми авiакомпанiї не позначаться на планах пасажирiв, якi подорожують через аеропорт, а також на рiвнi обслуговування.

"Зi свого боку аеропорт гарантує своєчасне та якiсне обслуговування всiх компанiй, якi виконують умови чинних договорiв. Аеропорт повнiстю укомплектований технiкою, штатом i готовий до безперебiйної роботи", - йдеться в повiдомленнi.

Аеропорт "Донецьк" розташований за 10 км на пiвнiчний захiд вiд мiста. Має злiтно-посадкову смугу завдовжки 4 тис. м, завширшки 60 м, iз товщиною покриття 1 м iз сучасним свiтлосигнальним обладнанням. Аеропорт може приймати всi типи повiтряних суден.

Новий аеровокзальний комплекс аеропорту було введено в експлуатацiю 14 травня 2012 року. Загальна площа аеровокзалу - 58 тис. кв. м, пропускна спроможнiсть - близько 3100 пасажирiв на годину. В аеропорту працюють одночасно старий i новий пасажирськi термiнали.

"АероСвiт" заснований у 1994 роцi, базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль". Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадкових повiтряних лiнiй. Оперує флотом у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, серед яких вiсiм далекомагiстральних Boeing 767 i 20 середньомагiстральних Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 i ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА