12:24 15.11.2012

Україна зацікавлена у співпраці з В'єтнамом в авіа- та суднобудуванні, енергетичному машинобудуванні та фармацевтиці - Азаров

1 хв читати

Україна зацікавлена в співпраці з В'єтнамом в авіабудуванні, суднобудуванні, енергетичному машинобудуванні, фармацевтиці та космічній сфері, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Серед таких галузей, в яких Україна є одним із лідерів і може разом з В'єтнамом їх розвивати, можна назвати авіабудування, суднобудування, космічну сферу, фармацевтику, енергетичне машинобудування", - сказав глава українського уряду, відкриваючи українсько-в'єтнамський бізнес-форум у Ханої (В'єтнам) у четвер.

На думку прем'єра, Україна та В'єтнам реалізують схожі завдання щодо розвитку економіки, і обмін досвідом був би корисний обом країнам.

Він зазначив, що українська влада створює в країні сприятливі умови для іноземних інвестицій, для розміщення сучасних виробництв. "Ми маємо виробництво турбін і найпотужніших, і з малими потужностями. Можемо будувати маленькі гідроелектростанції, а можемо будувати й атомні станції. Я глибоко переконаний, що це перспективна сфера співпраці", - додав М.Азаров.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА