15:52 15.11.2012

"Батьківщина" не підтримає законопроекту про перевибори в 5 проблемних округах і наполягає на переголосуванні

1 хв читати

"Батьківщина" наполягатиме на проведенні переголосування у п’яти проблемних округах і не підтримає у Верховній Раді законопроект про внесення змін до виборчого законодавства для проведення повторних виборів у цих округах.

"Ми порушуватимемо питання не про повторні вибори, а про переголосування у цих округах", - сказав народний депутат, член фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко під час круглого столу на тему "Чи очікує Україну парламентська криза?" в Києві в четвер.

Депутат наголосив, що під час проведення виборів у п’яти округах, в яких нині планується провести перевибори, ні у кого не було претензій щодо висунення кандидатів у депутати, проведення агітаційної кампанії в цих округах. "Якщо неможливо встановити результати виборів, то треба провести переголосування", - сказав він.

Ю.Одарченко нагадав, що таке рішення вже ухвалювали в Україні, коли в 2004 році під час президентських виборів у другому турі Верховний Суд України призначив проведення переголосування та проведення третього туру виборів. "Таким чином, кандидати ті самі, а просто провести переголосування", - сказав парламентар.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи буде фракція голосувати за зареєстрований в парламенті законопроект про внесення змін до закону про вибори народних депутатів, що пропонує провести повторні вибори в тих округах, де результати виборів встановити неможливо, Ю.Одарченко заявив, що бютівці за нього не голосуватимуть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА