10:45 16.11.2012

Податкова розблокувала рахунки Миргородського заводу мінеральних вод, його роботу відновлено

2 хв читати

Державна податкова служба (ДПС) України розблокувала рахунки ПАТ "Миргородський завод мінеральних вод" (Полтавська обл.).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі найбільшого виробника мінеральних питних вод в Україні IDS Group Ukraine у п'ятницю, Київський районний суд Полтави ухвалив відповідну постанову 15 листопада.

"Це лише перший крок. Активи компанії ще заарештовані. Кримінальні справи на генерального директора (Миргородського - ІФ) заводу і головного бухгалтера залишаються відкритими", - сказали в компанії.

Наразі роботу Миргородського заводу мінеральних вод повністю відновлено.

Як повідомлялося, у IDS Group Ukraine наприкінці минулого тижня заявили про спробу рейдерського захоплення активів компанії. Зокрема, шляхом блокування рахунків було повністю зупинено роботу Миргородського заводу мінеральних вод.

У свою чергу, у прес-службі Державної податкової служби (ДПС) України спростували інформацію про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінвод та заявили про порушення кримінальної справи стосовно посадових осіб підприємства за ухиляння від сплати податків у сумі понад 2,9 млн грн за перше півріччя 2012 року.

IDS Group Ukraine створена наприкінці 2004 року шляхом об'єднання Миргородського заводу мінвод, Моршинського заводу мінвод "Оскар", ЗАТ "Індустріальні та дистрибуційні системи" ("ІДС") і ВАТ "Нова".

Група компаній IDS Group Ukraine, що входить до складу IDS Borjomi International, випускає мінеральну воду під торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька Аква-Еко", "Трускавецька Кришталева", "Старий Миргород", "Аляска", "Сорочинська", "Аква Няня", Aqua Life тощо. Крім того, група є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА